21 липня 2019 року відбулися позачергові парламентські вибори в Україні. Жителі країни змогли вибрати максимально новий склад Верховної Ради. За результатами обробки 100% електронних протоколів в одномандатному виборчому окрузі №102 Кіровоградської області за депутата з групи "Воля народу" Олеся Довгого проголосували 40,7% виборців. Він сенсаційно обійшов свого опонента - представника президенської партії "Слуга народу" - Артема Петрощука, який набрав 27, 81% голосів. Відомо, що розрив між першим і другим місцем становив близько 10 тисяч голосів, що свідчить про колосальну довіру мешканців до Довгого.

Олесь Довгий

Це підтверджує колосальний вміння Довгого лобіювати інтереси, в даному випадку - округу. І це не може не викликати повагу, незалежно від того, хто і як ставиться до Олеся.
Про Обов'язком відомо, що він в 2006–2011 роках був секретарем Київради. У 2014 році вперше балотувався у Верховну Раду, переміг все в тому ж 102-му окрузі. Це підтверджує системність його підходу, працездатність і вміння концентруватися на досягненні результату.

У минулому скликанні Верховної Ради він добровільно склав свої повноваження, що дало йому шанс почати свою історію в політиці з чистого аркуша. Головне - правильно скористатися цим шансом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Важливим є і той факт, що Олесь переміг на окрузі чесно. Це визнав і його опонент з партії "Слуга народу".
"Ось і завершено підрахунок - результат очевидний, і чинний нардеп залишається представником 102 округу. Думаю, нам просто не вистачило часу... В цей раз Довгий вів кампанію без роздачі грошей, гречки. Змушений визнати за ним чесну перемогу" - написав Петрощук в Facebook.

Незважаючи на все, що былораньше в історії політичної кар'єри Довгого, ця чесна перемога дає йому право писати свою публічну історію з чистого аркуша.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков проговорився, як "слуги народу" роздадуть портфелі в новій Раді: "Щоб потрапили наші…".

Також портал Знай.uа писав, ЦВК готується підвести підсумки парламентських виборів 2019: останні дані.