21 липня 2019 року відбулися позачергові парламентські вибори, де українці змогли вибрати абсолютно новий склад Верховної Ради. Володимир Зеленський зміг повторити свій рекорд на президентських виборах тепер вже на парламентських. Українці висловили президенту свою максимальну довіру.

Володимир Зеленський на інавгурації
Володимир Зеленський на інавгурації

У феномені Зеленського взявся розібратися український письменник і блогер Ігор Лесєв.

"Все-таки Україна – це країна по приколу, до чого б інакшого там Вакарчук не закликав. Та він і сам весь час на приколі, але зараз не про нього. У нас два рази був Майдан. Два рази одна сторона медалі хотіла прогнути іншу. Вдруге вийшло. Прогнули так, що досі відхаркуємось. І ось новий протест. Цивілізований. На виборчих дільницях. У нас сталося, до речі, те, до чого в Москві закликає Навальний. Голосувати за різних фріків, лише б прокатати єдиноросів. У нас прокотили всю политэлиту. Якою б вона не була, але іншої у нас немає. А тепер вже немає ніякої. Відзначте окремо грайливий бумеранг для жлобья з 8 скликання Ради. Якщо б вони проголосували за пропорціоналку, зараз би у Зе з братвою в Раді не було б 226 багнетів. А так є з запасом." - міркує Лесев.

У мережі дотепно потролили з'їзд "Слуги народу"
У мережі дотепно потролили з'їзд "Слуги народу"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Лесев переконаний, що щоб знову не допустити до влади старі обличчя українці голосували за кого завгодно з партії "Слуга народу", не особливо розбираючись у тонкощах душевної організації кандидатів і це загрожує наслідками в майбутньому.

"Ми ще нічого не знаємо про тих, кому вручили всю повноту влади в країні. Всю вертикаль. У Януковича такого не було. Порошенко тільки мріяв про таке. А у нас тепер в кабінетах будуть загадкові люди зі світлими посмішками."

Зеленський - як-ніяк актор, який краще, ніж Порошенко та інші депутати.

"Завдання актора – подобатися публіці. А в нашому випадку – просто не затр*хувати свій народ. А це вже не мало."

По феномену Слуги Народа Все-таки Украина – это страна по приколу, к чему бы иному там Вакарчук не призывал. Да он и...

Geplaatst door Игорь Лесев op Maandag 22 juli 2019

Лесев впевнений, що у команди Зеленського є зараз всі ресурси і можливості для створення нової України, але невідомо, чи вони цим скористаються.

"Бажання жити красиво, і щоб поважали неодмінно переможе. Але вже і переможцям буде не так просто. «Жити по-новому» - це не жити також, але без Порошенка. З'явився запит на справедливість. А якщо не зуміють інституційно організувати справедливість, прийде інша хвиля нових. Ще більш зухвалих і нахабних. Але вже з конкретними пропозиціями."

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера та генпрокурора

Також портал Знай.uа писав, стало известно, кто может заменить Юрия Луценко на должности главы ГПУ