Вітер АТО, активіст і блогер Сергій Бригадир (Шама) негайно звернувся до українців, депутатів нової Верховної Ради та до Зеленському безпосередньо. Він упевнений, що депутатів з партії БПП необхідно люстрироват негайно і наводить переконливі аргументи на користь такого твердження.

Сергій Бригадир
Сергій Бригадир

Про це він повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook:

"Для тих, хто ще сумнівається, чому треба люструвати бепепешників:
маємо 2 представників Солідарності з команди Кличка в Київраді - Маляревич О. (Перший заступник голови бюджетної комісії (з питань інвестиційної діяльності), помічник нардепа Белоцерковцем Д.) і Непоп Ст. (екс-директор Житлоінвестбуд УКБ, заступник голови КМДА).
1. Результат поіменного голосування про передачу земельної ділянки на вул. Євгена Сверстюка, 54 у Дніпровському районі м. Києві ТОВ "Русанівка інвест" під будівництво житлового комплексу;

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

2. Ось ці ж персонажі, що голосували за виділення цієї ділянки для будівництва жк, прийшли сьогодні зі "здивованими" обличчями - а чьто ета ви тута будуєте ?;

3. Коментар на сторінці депутата Маляревича А. з округом на Русанівці щодо земельної ділянки під будівництво, за яке він сам голосував.

Лицеміри. А забудовнику рекомендую звертатися в НАБУ за заявою і озвучити, скільки вимагали хабара за відведення цієї земельної ділянки." - висловився Сергій.

В коментарях відразу стали відзначатися українці:

"Така ж ситуація з голосуванням маляревича по скандальному ДПТ Каховської-Сагайдака. Цей гаденя разом з ще одним таким же ушл*пком - петровцом дали два голоси, яких не вистачало, але на зустрічах з виборцями кандидат маляревич робив кисле обличчя і все заперечував", "Лицеміри".

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав про замах на Порошенка: у мережі з'явилося відео атаки на екс-президента під крики "Ганьба".