Після того, як у російській Держдумі цинічно відгукнулися про парламентські вибори в Україні, російський депутат, глава комітету з міжнародних справ Леонід Слуцький все одно запропонував налагоджувати контакти з партією "Слуга народу". Однак у таборі "командиЗе" від такого співробітництва відхрестилися.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

з'їзд партії "Слуга народу"
з'їзд партії "Слуга народу"

"Необхідно зустрічатися, і зустрічатися не тільки в Страсбурзі (на сесіях ПАРЄ. – Ред.). Необхідно відновити контакти. Чекаємо ініціатив від партії Зеленського. Ми будемо готові до масштабних контактів, рівно до таких, до яких готовий сьогодні Київ", – сказав російський політик.

Крім того, Слуцький сказав, що нібито деякі обрані народні депутати від "Слуги народу" "вийшли на зв'язок", але не назвав їх імена.

"Давайте не будемо цих людей підставляти", – додав він.

У свою чергу в партії "Слуга народу" заявили, що їхні депутати, яких було обрано на парламентських виборах, не контактували з російською стороною.

Нагадаємо, Зеленський терміново зателефонував Трампу з приводу Росії: за що хвалив і що обіцяв президент США.

Як повідомляв Знай.uа Донбас, Росія і розведення сил: про що поспілкувалися Зеленський і Волкер в Києві.

Знай.uа писав, адвокат Трампа знайшов слід Фірташа у справі проти президента США: "Вимагаю розслідування".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще