У суботу, 27 липня, у Києві пройшла хресна хода Української Православної Церкви Московського патріархату з нагоди 1031-річчя Хрещення Русі. Під час ходи офіс партії колишнього президента України Петра Порошенка "Європейська Солідарність" охороняли більше як 50 поліцейських.

Про це повідомляють VESTI.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правоохоронці також охороняли магазин Roshen, який розташовується по дорозі Хресного ходу. Варто зазначити, що такі запобіжні заходи були лише поблизу об'єктів, які пов'язані з Порошенком.

Зазначимо, що Петро Порошенко був одним з ініціаторів отримання Україною Томосу про автокефалію й створенню Української православної церкви, яка незалежна від Московського матріархату. Хресна хода Православної церкви України з нагоди 1031-річчя Хрещення Русі у свою чергу відбудеться у неділю, 28 липня.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше після допиту у Державному бюро розслідувань колишнього президента України Петра Порошенка, сталася бійка. Один з нападників заліз на машину, в якій перебував п'ятий президент. Інцидент стався, коли Петро Порошенко почав покидати будівлю ДБР після допиту і вже сідав в авто. Неподалік будівлі його чекали не тільки прихильники, а й противники.

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав про замах на Порошенка: у мережі з'явилося відео атаки на екс-президента під крики "Ганьба".