Позафракційний народний депутат України, командувач Української Добровольчої Армії Дмитро Ярош розповів у мережі про свій сон, що стосується президента Володимира Зеленського.

Відповідний допис Ярош на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дмитро Ярош
Дмитро Ярош

"Сьогодні всю ніч снилась наша Війна за Незалежність... Був на передку з 93-ою бригадою. Якийсь незнайомий комбриг, начштаба, начарт, комбати... всі незнайомі. Але, цілі відпрацьовували разом, просувалися вперед, звільнили якісь населенні пункти на Донеччині... Потім - море, Алушта, Судак. Працювали разом із 36-ою бригадою морпіхів... Скрізь перемагали без великих втрат", - написав Ярош у соцмережі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Однак Ярош з жалем підкреслив, що це був всього лише сон. Дмитро Ярош зауважив, що боротися за українську землю - це обов'язок кожного.

"В одну річку увійти двічі не можна", але знову перемагати і звільняти українську землю — ми можемо і зобов'язані. Хоча переважна більшість нашого суспільства цього зовсім не хоче. Тому вважають, що втомилися ", — зазначив депутат.

Сьогодні всю ніч снилась наша Війна за Незалежність... Був на передку з 93-ою бригадою. Якийсь незнайомий комбриг,...

Geplaatst door Дмитро Ярош op Zaterdag 27 juli 2019

Також Ярош звернувся до президента Зеленського: "Але ми, воїни, ніколи не йшли з масою, ми завжди йшли своїм шляхом. Тому, геть відчай і безнадію! Ніякі вороги, манкурти і свинопаси не зупинять наш, український, переможний шлях. Тому що, з нами Бог! Тоді хто ж проти нас?! Перемога буде за нами! Ви ж "за", пан Володимир Зеленський?"

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський назвав 5 претендентів на крісло губернатора Одещини: вирішувати українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.