У прес-службі ДБР повідомили, що екс-президент Петро Порошенко фігурує в низці виробництв, хоча підозр йому не пред'являли. Однак, українці вже щосили прагнуть, щоб Аетр Олексійович відповів по всій строгості закону хоча б по одному з своїх злочинів.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Не залишився осторонь український юрист і блогер Михайло Шнайдер, який був вражений кількістю справ, в яких фігурує Порошенко і закликав експрезидента до радикальних дій.

"Факт Дня. ДБР розслідує одинадцять справ, стосовно Петра Олексійовича і його найближчого Оточення. Біжи Петя... Біжи." - написав Шнайдер і прикріпив красномовне фото Петра Олексійовича.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В коментарях стали відзначатися українці:

"Заздрить довідці Парубія", "Перед бігом треба відпочити, - присісти, наприклад", "Ніхто і ніколи його не посадить у в'язницю... Він олігарх і цим все сказано! Як би ми цього не хотіли...", "Вся надія на чесне правосуддя, а там як сказано, час покаже", "Сподіваюся, що хоч одне з 11 справ призведе до арешту і реального терміну.", "Одиналцять справ, які зварганив Портнов. Всі знають хто такий Портнов?", "А взагалі було б правильним розслідувати бізнес усіх олігархів. Як вони заволоділи державними підприємствами в свій час, які дохоходы, офіційні та приховані, які податки сплачені за всі роки? Все це можна підняти і довести, розслідувати!", "У нього все схвачено! Ніхто його не тільки не посадить, а навіть пальцем не зачепить! А хотілося бы..."

Нагадаємо, Петра Порошенка викликали на допит в Державне бюро розслідувань.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко поспіхом покидає країну після візиту в ДБР.

Також портал Знай.uа писав, що Порошенко не з'явився на допит в ДБР. Олігарх приїхав пізніше, не для дачі показань, а щоб зробити коротку заяву для преси.