Нещодавно колишній президент України Петро Порошенко дав велике інтерв'ю виданню "Українська правда", в якому розкритикував і Нацполіцію, і прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, і депутатів від партії "Слуга народу". Також Порошенко заявив, що витратив два мільярди гривень власних коштів на армію.

Про це колишній президент сказав у відповідь на репліку про те, що один із політиків звинуватив його у жадібності.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Точно ні. Це імідж, який намагаються створити. Я на жадібність намагаюся відповісти наступним. Ви уявляєте, що я витратив 2 мільярди гривень своїх власних грошей на армію?", - сказав Порошенко.

Він додав, що кожна його "копійка дісталася важкою працею". Також Порошенко повідомив, що тепер менше дає армії, тому що вона забезпечена. Експрезидент почав перераховувати, що він зробив конкретно для армії своїм коштом.

"Запитайте Сили повітряної оборони, які я облаштував разом з моїми партнерами по "Рошену". Запитайте 3-й чи 8-й полк спецназу, запитайте про антиснайперські комплекси. Бо як тільки в них з’явилися антиснайперські комплекси, набагато зменшилася кількість російських снайперів", - зазначив колишній президент України.

Зазначимо, що за роки своєї каденції політик не балував журналістів частим відвертим спілкуванням, лише інколи проводячи прес-конференції й записуючи ретельно підготовлені інтерв'ю з чітким переліком телеканалів.

Інтерв'ю для "Української правди"

Політичне майбутнє Європейська Солідарність пов'язано з тим, що рух нашої країни в ЄС, в НАТО, захист цінностей, здобутків, яких ми досягнули за п’ять років — це позиція, яку підтримують точно набагато більше, ніж 1 мільйон 200 тисяч виборців, які віддали свої голоси за нас. У нас напрацьована велика кількість законопроектів, нормативних актів, дорожніх карт, як ми маємо продовжити цю роботу. У даному випадку монопартійна більшість створює можливості. Якщо рух наш буде зупинений, то ми точно будемо в жорсткій опозиції до спроб розвернути країну назад в бік Росії. До спроб зруйнувати енергетичну незалежність нашої держави, що ми вже бачили під час перших переговорів з РФ. До спроб зруйнувати децентралізацію, що зараз ми бачимо через намагання відібрати повноваження виконавчої влади в обраного міського голови. Мотивація моєї команди і моя особиста одна — захистити європейське майбутнє України. Своїми думками щодо політичної ситуції в країні поділився з Українська правда.

Geplaatst door Петро Порошенко op Dinsdag 30 juli 2019

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенку тонко натякнули, що гратися з ДБР - марна справа: "У в'язниці все дізнаєтеся".

Також портал Знай.uа писав, що українці емоційно відреагували на втечу Порошенка: "Очі б не бачили, краще не повертатися".