У четвер, 1 серпня, представники низки ветеранських організацій домовилися з Офісом президента Володимира Зеленського щодо проведення 24 серпня власного маршу до Дня Незалежності України.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook громадський активіст Андрій Медведько, після зустрічі з заступником глави ОП Кирилом Тимошенком.

"Розглядали питання проведення урочистих заходів до Дня Незалежності. Результат влаштував обидві сторони. Буде два марші". написав активіст

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Медведько підкреслив, що офіційний Марш Гідності у Києві будуть проводити представники влади на чолі з президентом Володимиром Зеленським. Ветеранські союзи, волонтери та сім'ї загиблих проведуть у столиці Марш захисників.

"Домовилися про спільну координацію, щоб не заважати один одному. Тепер будемо працювати над деталями". додав активіст

Сьогодні відбулась зустріч з представниками влади, а конкретно з замом Голови АП. Розглядали питання проведення...

Geplaatst door Medvedko Andrii Oleksandrovych op Donderdag 1 augustus 2019

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський назвав 5 претендентів на крісло губернатора Одеської області: вирішувати українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський вперше зняв маску президента заради сина, таким його знає тільки перша леді: трепетне відео.