Стало відомо, що Генеральна прокуратура довела до кінця своє розслідування проти третього президента України Віктора Ющенко по справі про виведення з державної власності резиденції "Межигір'я" на користь збіглого українського екс-президента Віктора Януковича. Про це theБабелю розповів керівник управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

З його слів випливає, що адвокати політика Ющенка вже знайомляться з матеріалами цієї справи. До того ж, це підтвердив адвокат Ющенка Віталій Наум, назвавши ці звинувачення абсурдними.

Також варто зазначити, що Начальник Другого слідчого відділу Управління спецрозслідувань Андрій Радіонов розповів theБабелю, що ГПУ готується до передачі обвинувального акта до суду, після того як колишній український президент та його адвокати ознайомляться з 50 томами справи.

Віктора Ющенка підозрюють за ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Нагадаємо, що Віктор Ющенко виявився замішаний в брудному скандалі.

Як повідомляв портал Знай.ua, правда про замах на екс-президента Віктора Ющенка, коли він був на посаді глави держави, спливла через багато років.

Також портал Знай.ua писав, що депутат Київради Юрій Крикунов знайшов спосіб заробляти гроші в тій області, де інші їх зазвичай витрачають.