Чинний президент України Володимир Зеленський провів переговори з лідером однієї з країн південної Азії. Про це заявила прес-служба Офісу президента в четвер, 1 серпня.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський поспілкувався по телефону з прем'єр-міністром Республіки Індія Нарендрою Моді.

"Володимир Зеленський привітав Нарендру Моді з переконливою перемогою на загальнонаціональних парламентських виборах і переобранням на посаду Прем'єр-міністра Індії", - повідомили у Зеленського.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Лідери держав погодилися з тим, що необхідно активізувати політичний діалог між країнами.

"Домовилися про обмін візитами найближчим часом, обговорили шляхи зміцнення економічних зв'язків, розширення військово-технічного співробітництва", — йдеться у повідомленні.

Крім того, у телефонній розмові Зеленський і Нарендра Моді підкреслили факт значного інтересу індійської молоді до навчання в українських вузах.

Нагадаємо, Зеленський відірве від російського зомбо-ящика жителів Донбасу і Криму.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський не залишив мокрого місця від знахабнілого чиновника.

Також Знай. ua писав, що Зеленський відправив у відставку людини Порошенко.