Російські соціальні мережі, які були офіційно заблоковані в Україні з 2017 році, і надалі блокуватимуться. Зокрема, мова йде про Вконтакте та Однокласники.

Рішення продовжити дію санкцій щодо заборонених російських соцмереж і сайтів прийняла Рада національної безпеки і оборони України.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

РНБО оприлюднила повідомлення про відповідне рішення у зв'язку із "зростанням кількості повідомлень про ймовірне скасування санкцій".

Вконтакте
Вконтакте

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У свою чергу соратник президента України Володимира Зеленського Микита Потураєв заявив, що російські сайти та соціальні мережі - "зброя ворога".

"Є ворожі медіа, в тому числі й соціальні, які не можуть бути дозволені, тому що це зброя ворога. Ми просто не повинні робити дурниць, а захищати наш інформаційний простір повинні", - сказав Потураєв

Варто зазначити, що під час президентської виборчої кампанії Володимир Зеленський, відповідаючи на питання про те, чи залишиться заборону російських соцмереж у разі його президентства, сказав: "І чого ми добилися?". За його словами, українці почали просто обходити заборону.

Нагадаємо, що Зеленський виявився одним з найпопулярніших політиків у Росії: вище тільки Путін.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Також "Знай.uа" писав, Зеленська розкрила пікантний секрет президента та Богдана: "Вночі хоч не змушують...".