Ірина Бекешкіна, відомий социлог, пояснила, чому Володимир Зеленський виборов абсолютну більшість по всій території країни - вперше в історії України.

«Володимир Зеленський вперше за історію країни став абсолютним лідером і на заході, і на сході України. Він скрізь "своя" людина. Це велике виключення і для сучасної демократичної Європи, крім авторитарних держав, коли президент отримує таку одностайність в голосах. І це величезний експеримент для всіх нас», - сказала социолог в інтерв'ю для НВ.

Ірина Бекешкіна зазначає, що вперше жителі України обрали главою держави людину не з політичної сфери і "захотіли вручити Зеленському" законодавчу і виконавчу владу.

«З одного боку, це відкриває перед новим президентом величезні можливості, з іншого - і очікування до нього вище. Адже вся влада в твоїх руках - йди і роби, нарікати нема на кого», - зазначила Бекешкіна.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, не так давно політолог звернулася до Зеленському і Порошенко.

Раніше Знай.uа писав, що Зеленського попередили про серйозної небезпеки.

Також Портал Знай.uа повідомляв, що політолог розніс на друзки списки "Слуги Народу".