У Трускавці повним ходом йде навчання новообраних народних депутатів від партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу". Їм потрібно за тиждень пройти своєрідний "курс молодого бійця", щоб уже восени приступити до виконання своїх законодавчих обов'язків.

Зараз у готелі Rixos, де й проходить навчання, очікують приїзду президента Зеленського. У готелі встановлені рамки, а працівники УДО навіть просять майбутніх депутатів від "Слуги народу" роззутися, повідомляє УП.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, вибухотехніки перевіряють каналізаційні люки і внутрішню частину лайтбоксів у центрі Трускавця.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водночас прес-служба президента повідомила, що третього серпня Володимир Зеленський здійснить робочу поїздку до Львівської області. Глава держави візьме участь у нараді щодо розвитку медичного туризму в Україні.

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пальчевський порадив Зеленському "таємного душителя": "Хто наступний? Він ще булавою не награвся".

Також Знай.uа" писав, Зеленський підписав важливий указ про доступ до держпослуг: як працюватиме "цифровий скачок".