Президент Володимир Зеленський не бачив своїх батьків з дня інавгурації, однак мама щодня йому телефонує. Про це голова держави заявив "Українській правді" у Трускавці.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Щодня моя мама мені дзвонить мінімум один раз. Ображається, що я іноді не піднімаю трубку. Побачу їх. Вони прилетять побачити онуків після 9-го. Не бачилися вже два місяці, трошки більше. Вони були на інавгурації, після цього не бачилися", - сказав президент.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нещодавно мама президента зізналась, що Володимир Зеленський не тільки пропонує - просить переїхати до столиці. Каже: мамо, ви б тут ближче були, як вільна хвилинка - бачилися б!

"Але мій чоловік інститут не залишить - він завкафедрою, його всі поважають. Думаю, коли Олександр Семенович закінчить з роботою, все ж переїдемо - хотілося б допомогти дітям виховувати онуків. А поки Вова нам кожен день по телефону дзвонить!" - зізнавалася Римма Володимирівна в інтерв'ю журналістам.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, https://www.youtube.com/watch?v=hfWCf1GJBnI

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський зробив українцям несподівана пропозиція, "пора лікуватися".

Також Знай.ua писав, що Зеленський прибув на популярний курорт під Львовом і влаштував слугам народу жорсткий "тренінг".