Стало відомо, що з'явився ексклюзивний прогноз про роботу Верховної Ради ІХ скликання, який склала нумеролог Валентина Калина.

Так, економіка країни почне розквітати. Винні у поганому економічному стані понесуть своє покарання. Крім того, соціальні виплати збільшаться, в тому числі, пенсія. Щодо політики, то тут буде все спокійно. Новим політикам вдасться вибудувати ефективну політичну модель, в якій кожен буде відігравати відведену йому роль.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На міжнародній арені для української держави складеться доброзичлива атмосфера і сприятливі передумови. Світ любить нинішнього президента, що також матиме свій відбиток.

Варто відзначити, що вибори проводилися в 2019 році. Число 9 – це гуманізм, що належним чином позначиться на українцях. Комфорт і благополуччя українського народу будуть на першому місці.

Наступний рік буде складним, але завдяки наполегливій роботі справи будуть йти куди краще.

Всі починання Володимира Зеленського будуть підтримуватися його командою.

Що стосується війни на Донбасі, то їй прийде кінець. Зеленський може піти на переговори з Володимиром Путіним, що призведе до певного консенсусу без шкоди для України.

Згідно нумерологічному прогнозу, енергетичний рівень Зеленського знаходиться на високому рівні, чого не можна сказати про Путіна.

Зрештою українцям можна розраховувати, як мінімум, на стабілізацію ситуації в країні. До речі, особливо це буде стосуватися курсу гривні.

Нагадаємо, що астрологи передбачили долю України після виборів 2019.

Як повідомляв портал Знай.ua, нумеролог розповіла, яка дата найбільш підходить для інавгурації Зеленського.

Також портал Знай.ua писав, нумерологи розповіли, для кого 2019 стане переломним.