Сина Меган Маркл і принца Гаррі чекає непросте майбутнє. Багато в чому він буде схожим на свого батька-бунтаря принца Гаррі.

Про це пишуть західні ЗМІ посилаючись на слова нумеролога Джейн Олтон .

Нумеролог зазначила, що первісток герцогів Сассекских стане творчою людиною, але при цьому в майбутньому йому загрожує серйозний скандал в стилі "Секс, наркотики, рок-н-рол".

Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор, саме таке ім'я отримав хлопчик від батьків, в майбутньому може успадкувати риси характеру свого батька, а він в юності частенько потрапляв у різні скандальні ситуації.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

У Великобританії досі пригадують про те, як у пресу потрапили фотографії принца Гаррі в голому вигляді. Він грав у більярд на роздягання. Герцог Сассекський був дуже буйною натурою до того, як зустрів Меган Маркл. Але після весілля він став набагато спокійніше.

Тому не виключено, що син принца також буде чимало чудити, коли виросте. До того, ж його не сильно стримуватиме його походження, адже на відміну від його батька. він не матиме титулів. Меган та Гаррі від них відмовились.

Джейн Олтон проаналізувала дату народження Арчі Гаррісона і вважає, що син Меган Маркл в майбутньому може повторити долю свого батька.

"Можливо, мені не слід було про це говорити. Мова йде про використання його волі", - розповіла нумеролог.

Хлопчик буде дуже творчо мислити та наполегливо йти до поставлеої мети.

За словами Джейн Олтон, Арчі виросте дуже емоційним і йому не завадить трохи концентрації. А ще Арчі Гаррісон буде легко знаходити спільну мову з різними людьми, тому працювати в колективі йому буде легко.

Нагадаємо, журналісти дізналися подробиці непростих пологів Меган Маркл.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл вразила шанувальників першим виходом в люди після пологів.

Також Знай.uа писав, принц Чарльз, батько принца Гаррі, нарешті вирішив висловити свою думку з приводу народження онука і зробив це публічно.