Президент України Володимир Зеленський задав новий тон у політиці не тільки в Україні, а й далеко поза нею. Він не тільки показав, як можуть діяти сучасні технології у політичних кампаніях, а й продемонстрував, коли варто проводити парламентські вибори.

Так, президент Польщі Анджей Дуда планує провести парламентські вибори раніше запланованого терміну, щоб уникнути політичних суперечок під час довготривалої передвиборчої кампанії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Анджей Дуда
Анджей Дуда

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На думку Дуди, вибори найкраще провести після літніх канікул, в період з 13 жовтня по 10 листопада. Польський президент вже звернувся до Державної виборчої комісії з проханням затвердити дату виборів і встановити терміни передвиборної компанії. Це питання буде розглянуто на наступному тижні, після чого президент оголосить офіційну дату виборів і початку виборчої кампанії.

За попередніми даними, правляча партія Польщі PiS може розраховувати на 41% голосів виборців. Другий, згідно з соціологічними дослідженнями, йде опозиційна "Громадянська коаліція", яка набирає 25% голосів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зазначимо, що приклад Володимира Зеленського, який майже відразу ж після вступу на посаду президента України, розпустив Верховну Раду, не дає спокою нашим сусідам. Успіх Зеленського, партія якого "Слуга народу" набрала на виборах 43,16% голосів, а також перемогла у багатьох мажоритарних округах і, таким чином, отримала однопартійна більшість в парламенті, надихає.

Нагадаємо, що Зеленський навідався на Львівщину, ідея визріла несподівано: "Готуйте список", - що вигадав слуга народу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського вирішили долю "євроблях", українці затамували подих: "Я за те, щоб...".

Також Знай.uа" писав, Зеленська розкрила пікантний секрет президента та Богдана: "Вночі хоч не змушують...".