У неділю, 28 липня члени президентської партії "Слуга народу" вирушили в Трускавець, для проходження тижневого интеснива. Новоспечені нардепи відвідували лекції від кращих економістів України. Майбутні народні обранці навчалися різним тематикам: транспортній інфраструктурі, безпеці, обороні, макроекономіки та податкової політики.

З'їзд партії "Слуга народу"
З'їзд партії "Слуга народу"

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

4 серпня партія завершила тренінг в Трускавці і стався так званий "випуск" зі школи народного депутата. Про це поспішив повідомити український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Випускний у "Трускавецькій школі депутата". Щасти вам, друзі." - написав Шнайдер і прикріпив фото з останнього дня навчання партії "Слуга народу".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

В коментарях стали відзначатися українці, які помітили, що на фото якось мало депутатів:

"Щось до випускного по-ходу лиш третина довчився)) Де решта?", "Найголовніше, щоб вони розуміли, що їм будувати майбутнє для своїх дітей!", "Все там чудово", "Загалом, перші кілька місяців роботи парламенту покажуть.", "Щасти! Бережіть Україну!", "Патрульну Поліцію готували за 2-3 місяці, депутатів за 3 дні. Запасаємося попкорном".

Нагадаємо, що Зеленський навідався на Львівщину, ідея визріла несподівано: "Готуйте список", - що вигадав слуга народу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського вирішили долю "євроблях", українці затамували подих: "Я за те, щоб...".

Також "Знай.uа" писав, Зеленська розкрила пікантний секрет президента та Богдана: "Вночі хоч не змушують...".