Стало відомо, що в понеділок, 5 серпня, вперше поговорили по телефону президент України Володимир Зеленський і британський прем'єр-міністр Борис Джонсон.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Так, Зеленський привітав Джонсона з перемогою на недавніх виборах лідера Консервативної партії Великобританії і подякував британський уряд за незмінну позицію в підтримку територіальної цілісності і суверенітету України.

До того ж, вони обговорили відносини між державами в умовах виходу Британії з Європейського Союзу, а також погодилися з необхідністю активізувати контакти на найвищому рівні.

Нагадаємо, що Трамп уже запросив Зеленського на зустріч у Вашингтон. При цьому найімовірніше зустріч відбудеться з 24 по 28 вересня, коли в Нью-Йорку пройде 74-я сесія Генеральної асамблеї Організації Об'єднаних Націй.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі з'явилося відео, на якому президент України Володимир Зеленський висловився з приводу серйозності своїх намірів.

Також портал Знай.ua писав, що у мережі з'явилася скандальна інформація про одному з п'яти кандидатів на посаду голови Одеської ОДА, пропонованих Володимиром Зеленським.