Йенс Столтенберг, генеральний секретар НАТО, заявив, що Росія захопила Крим через конкуренцію між наддержавами.

Генсек вважає, що конфлікти між наддержавами загрожують порушенням світового порядку, як повідомляє прес-служба НАТО.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Першим (порушенням, - прим. ред.) є зростання конкуренції між великими державами. І ми бачимо наслідки цього в Криму. Від незаконної анексії Криму до Північної Кореї, Сирії до Південно-Китайського моря", - сказав Столтенберг.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За його словами, Після Другої світової війни анексія Криму стала першим випадком захоплення однією державою території іншої. Зі слів Столтенберга, Росія зміцнює свою присутність і в інших країнах.

"І ми спостерігаємо зростання російської присутності на Близькому Сході, у Сирії, а також в Росії, яка намагається втрутитися і підірвати довіру до демократичних інститутів в декількох країнах-членах НАТО і в інших місцях", - сказав генеральний секретар.

Нагадаємо, раніше Путін терміново звернувся до Трампу з-за трагедії: загинули десятки людей.

Також Знай.uа писав, що за дружка Януковича взялася прокуратура, підозрюють в жахливому.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Путіна притиснули до стінки з-за України, у Трампа закінчується терпіння.