Президент Росії Володимир Путін терміново надіслав телеграму американському президентові Дональду Трампу у зв'язку з серією трагічних масових розстрілів у штатах Техас і Огайо. Про це йдеться на сайті Кремля.

"Володимир Путін направив Президенту США Дональду Трампу телеграму зі співчуттями у зв'язку з трагічними інцидентами в штатах Техас і Огайо", - йдеться у повідомленні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, в ніч на 4 серпняу місті Дейтон, штат Огайо (США) сталася перестрілка. Внаслідок події 9 осіб загинуло, ще 27 отримали поранення. Правоохоронцям вже вдалося встановити особу ймовірного стрільця.

Стрілець був озброєний гвинтівкою калібру 5,56 з збільшеними обоймами і одягнений у бронежилет. Незважаючи на це, перші ж з'явилися за викликом поліцейські нейтралізували його протягом однієї хвилини.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Це сталося менше ніж через добу після аналогічного нападу в іншому штаті США - Техасі. У п'ятницю, 3 серпня, злочинець відкрив стрілянину на вулиці в районі торгового центру Cielo Vista в Ель-Пасо. Загинули 20 людей, кілька десятків постраждали. Мер Ель-Пасо Ді Марго заявив, що заарештовані троє підозрюваних.

Незадовго до нападу стрілок опублікував в мережі маніфест, де висловлював прихильність ідеям ультраправих екстремістів.

Нападника ліквідували на місці. Ним виявився 24-річний Коннор Стівен Беттс. Під час атаки він був одягнений у бронежилет, а масовий розстріл здійснював із власного АК-47. Серед жертв збройного нападу опинилася 22-річна сестра нападника.

Нагадаємо, що США потрясла нова атака, жорстокість стрілка вражає: ЗМІ повідомляють про десятьох убитих, відео 18+.

Як повідомляв Знай.ua, масовий розстріл у США: копи назвали ім’я нелюда, "позбавив життя власну сестру".

Також Знай.ua писав, що Кім Чен Ин влаштував шопінг і миттєво "зібрав" десятки мемів.