Стало відомо, що політична партія "Слуга народу" створить партійний офіс навчання і розвитку для системної роботи депутатів. Про це офіційно повідомили на сторінці у соціальній мережі Facebook політсили.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ми створюємо партійний офіс навчання і розвитку для системної роботи депутатів. Він буде діяти на постійній основі в...

Geplaatst door Слуга Народу op Maandag 5 augustus 2019

Офіс буде діяти на постійній основі у форматі вебінарів, тематичних семінарів, групових занять, які проводитимуться не рідше, ніж раз на три місяці.

Освітні програми будуть доступні не тільки для народних депутатів, але і для регіональних представників, майбутніх кандидатів на місцевих виборах.

Докладніше план роботи офісу навчання і розвитку пообіцяли представити на партійному форумі, який відбудеться у вересні-жовтні.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський висловився з приводу серйозності своїх намірів.

Як повідомляв портал Знай.ua, 4 серпня у Трускавці закінчилося тижневе навчання майбутніх депутатів від партії "Слуга народу", який проводила Київська школа економіки.

Також портал Знай.ua писав, що лідер політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков зізнав плідну співпрацю з Володимиром Зеленським.