Володимир Зеленський завжди подавав позитивний приклад здорового способу життя. Після того, як він став Президентом України, він ще більше став пропагувати спорт. Його старання не проходять даремно, і навіть неозброєним оком можна помітити зміни у фізичній формі Зеленського. Українці щосили роблять різноманітні колажі з еволюцією гаранта держави.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ось і зараз в одній із спільнот Зеленського у соціальній мережі Facebook з'явився колаж змін президента в кращу сторону.

"Е - еволюція" - свідчить підпис до фото.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На добірці можна побачити 3 фото. На першому Володимир Олександрович позує в плавальних шортах і знаходиться на шляху до ідеальної фігури, а ось вже на останньому ми можемо спостерігати справжню "машину".

В коментарях не всі українці оцінили такий колаж та підмітили недоречність фото президента держави в нижній білизні:

"Наш президент сильний духом і тілом, прекрасний приклад вічним скигліїв і ледарям, особливо тим, що люблять в соц.мережах поливати його брудом, що аж щелепи зводить від заздрості до сильного і розумного президента", "Добрий приклад завжди корисний, особливо коли його подав глава держави", "Краще біцепс, ніж, як деякі, черево від'їдає на народних харчах", "Коли знизять ціни на комуналку?", "Фото особистого користування, для сімейних альбомів. У соцмережах їм не місце", "Президент повинен хизуватися інтелектом, рівнем життя громадян, міжнародним авторитетом України, а його фігурою нехай дружина интересуется"

"Хороша фізична форма це чудово, але ці фото трохи нагадують північного сусіда", "Ось це істинно народний президент. Без комплексів, Браво", "Не смущайте наших жінок, інакше доведеться посилювати охорону - ці точно порвуть", "Програму тренувань будь ласка?", "Ось це я розумію президент, а не тушканчик ходячий", "І це президент. Якщо у тебе такий статус, то дотримуйся його, не ганьби нас, і Україну".

Нагадаємо, діджітал-стратег Зеленського розповів всю правду про державу в смартфоні

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розказали про першочергові закони

Також Знай.ua писав, Зеленський приготував сюрприз Антикорупційному суду, законопроект вже готовий