Мер Борисполя Анатолій Федорчук потрапив у скандал через угоди з "Рошен". Інцидент стався ще в 2015 році з-за того, що Федорчук вирішив передати 20 га міської землі ТОВ "Бісквітний комплекс "Рошен" — дочірньому підприємству "Кондитерської корпорації "Рошен", що належить екс-президенту України Петра Порошенка, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що в цей же час Бориспільська міська рада під керівництвом мера проголосував за те, щоб земля була виділена корпорації без проведення аукціону.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тоді Федорчук пояснив таке рішення тим, що це нібито робилося для потенційного інвестора. Він стверджував, що інші способи залучення бізнесу в місті не працюють, а "Рошен" нібито була єдиною фірмою, яка зацікавилася цією ділянкою.

Також у 2015 році мер Борисполя потрапив в ще один скандал після того, як земельна кадастрова карта України стала доступною для громадськості. Виявилося, що у володінні мера Борисполя знаходиться квартира в елітному житловому комплексі в Криму, яка була куплена в 2008 році і переписана на дочку Федорчука в 2011 році.

Коли ця інформація стала відома, мер відхрестився від квартири і назвав поширення інформації про неї "елементом брудної виборчої кампанії своїх опонентів"

Нагадаємо, Богдан Зеленський і приєдналися до "табору" Ющенка і Януковича, як "чудили" попередники.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський влаштував прочухана київським чиновникам.

Також Знай. ua писав, що Зеленський влаштував чиновникам жорсткий рознос, вся справа у фекаліях.