Стало відомо, з якою метою президент Володимир Зеленський зустрінеться з лідером Туреччин.

Про це повідомляє агенція QHA.

Зазначається, що сторони сподіваються домовитися про подальшу співпрацю ВМС України і Туреччини у галузі безпілотних літальних апаратів, ракетних комплексів, літаків та іншої техніки.

Зокрема президент України обговорить з Ердоганом культурні відносини, діаспорне співробітництво, дипломатію, безпеку та оборонну промисловість.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Відомо, що президент України Володимир Зеленський налаштований вирішити інфраструктурну проблему країни. Наводячи приклади з дорожньої системи Туреччини. Це підвищує досягнення турецьких підрядників. Це питання буде розглядатися на двосторонніх переговорах", - йдеться у повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Президент також обговорить проблеми, пов’язані з російською окупацією Криму.

Президент Туреччини

"Будемо продовжувати обговорення поглиблення стратегічного партнерства, збільшення торгового обороту наших країн. Реалізація торгових відносин, документ на стадії підписання", - заявив Меджлісу кримськотатарського народу в 1991—2013 роках, народний депутат Мустафа Джемілєв, який буде супроводжувати президента під час візиту до Туреччини.

Нагадаємо, експерт прокоментував нові призначення Зеленського і оборонній сфері.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін розкритикував вихід США із договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності.

Також Знай.ua писав про те, що мережа активно обговорює дивний додаток в телефоні президента Зеленського.