Олігарх Ігор Коломойський вважає, що на Донбасі все зможе реінтегруватися лише після того, як відступлять бойовики. Відповідну заяву він зробив російським ЗМІ.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коломойський переконаний, що для реінтеграції Донбасу буде достатньо всього одного тижня. Крім того, він висловив свою думку щодо того, коли Росія відпустить Крим.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Нічого там не треба реінтегрувати. Вам (Росії - ред.) треба звалити просто і все реінтегрується автоматично за один тиждень", - сказав Ігор Коломойський.

Олігарх додав, що Росія "відпустить" Крим тільки тоді, коли їй набридне "страждати від санкцій". На думку Коломойського в Російській Федерації не зміниться політика поки при владі перебуває нинішній президент Володимир Путін.

"Чесно кажучи, я не вірю в зміну влади у вас (у Росії - ред.). У всякому разі, у найближчому майбутньому. Всі кажуть, що за життя нинішнього президента це неможливо, а я думаю, що за життя наступного президента це ще менш можливо. Повинна бути ситуація а-ля 1991 рік, коли СРСР розпався. Ніхто не очікував, але він розпався", - зазначив Ігор Коломойський.

Він додав, що Крим був для Росії, як "отруєна пішак у шахах".

Нагадаємо, стало відомо, скільки Коломойський заробив на Зеленском.

Як повідомляв Знай. ua, суд зняв арешт з майна Коломойського.

Також Знай. ua писав, що Лондонський суд назвав день Х для Приватбанку.