Президент Володимир Зеленський підписав укази про звільнення першого заступника і заступника голови Державної прикордонної служби України.

Про це йдеться в повідомленні на прес-служби Офісу президента. Так, відповідні укази були оприлюднені 6 серпня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Звільнити Гресько Юрія Петровича з посади першого заступника голови Державної прикордонної служби України", - сказано в указі №582/2019.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Указом №583/2019 глава держави звільнив з посади заступника голови Держприкордонслужби Артура Піменова.

Нагадаємо, Володимир Зеленський звільнив Олександра Сирского з посади командувача Об'єднаних сил і призначив на неї Володимира Кравченка.

Як повідомляв портал Знай.uа, в зоні проведення ООС загинув племінник генерал-лейтенанта Володимира Кравченка, який тепер командує силами ООС.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Сірський отримав значне підвищення, ставши командувачем Сухопутних військ.