Як тільки стане відомо, хто займе пост голови українського парламенту Генпрокурор Юрій Луценко повинен написати заяву про звільнення за власним бажанням.

Про це Юрій Луценко розповів українським журналістам, а також розповів, що робитиме після звільнення.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Генпрокурор Юрій Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"В ході першої зустрічі з обраним президентом Зеленським, це ще було до його інавгурації, я сказав, що, як тільки буде обрано новий парламент, я напишу заяву на ім'я спікера. Я готовий до цього, чекаю на ім'я спікера. Як тільки парламент збереться і почне формувати керівні органи, я напишу заяву про відставку за власним бажанням", — сказав Луценко.

Після відставки Луценко планує 10 днів відпочити, а потім займеться політичною діяльністю.

"Зрозуміло, що, втративши посаду, яка мене стримувала і обмежувала, я займуся нею (політикою) ретельніше. Чи юуду я займатися партійною діяльністю? Поки не вирішив", - зазначив Луценко.

Нагадаємо, Луценко вирішив добити українців заявами про відставку: "Як тільки ...".

Як повідомляв Знай.uа Генпрокуратура викликала на допит кума і дружка Порошенка: Гонтарева і Філатов свідчитимуть.

Знай.uа писав, Луценку прийшов кінець: втеча Порошенка змусив Зеленського діяти жорстко.