У президентські партії "Слуга народу" раніше заявили, кого висуватимуть на пост спікера Верховної Ради. Так, новим спікером може стати глава партії Дмитро Разумков. Також стало відомо, хто може новим прем'єр-міністром та генпрокурором.

Про це розповів новообраний депутат Верховної Ради від "Слуги народу" Давид Арахамія в інтерв’ю Радіо НВ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, у партії є певний список кандидатів на посаду прем'єр-міністра. Зараз туди входять голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко, заступник голови Офісу президента України з економічних питань Олексій Гончарук та виконавчий директор Міжнародного валютного фонду Владислав Рашкован.

Давид Арахамія

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також Арахамія, якого вважають ймовірним претендентом на лідера фракції "Слуга народу" у парламенті, розповів про кандидатів на пост Генерального прокурора України. За словами новоспеченого нардепа, замінити Юрія Луценка може заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка, але є і альтернативні кандидати

Руслан Рябошапка
Руслан Рябошапка

Арахамія також сказав, що глава "Слуги народу" Дмитро Разумков є "безальтернативним" кандидатом на посаду спікера Верховної Ради.

Нагадаємо, що Давид Арахамія, який може зайняти пост голови фракції і мати 15 заступників, оцінив кількість проросійських депутатів, які отримають мандати як представники президентської партії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського вирішили долю "євроблях", українці затамували подих: "Я за те, щоб...".

Також Знай.uа" писав, Зеленський терміново звернувся до Меркель, Макрона і Путіна: час настав.