Президент України Володимир Зеленський буде діяти згідно напрацьованої стратегії свого попередника Петра Порошенка в церковних справах.

Таку точку зору в коментарі "Апострофу" висловила релігієзнавець Людмила Филипович. За її словами, Зеленський прагне підтвердити попередню стратегію екс-президента. І ще раз відзначити, що Україна знаходиться в полі впливу саме Константинопольського.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я думаю, що Зеленський хоче підтвердити попередню стратегію екс-президента, хай не явно, але позначити, що Україна знаходиться в полі впливу саме Константинопольського. Це свідчить про те, що незважаючи на всі побоювання, які були щодо проросійської орієнтації команди Зеленського, президент продовжує раніше обрану стратегію, так як розуміє небезпеку зміни курсу", - вважає вона.

патріарх Варфоломій
патріарх Варфоломій

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В адміністрації президента повідомляється, що в рамках візиту до Туреччини, у Стамбулі Зеленський зустрінеться з Вселенським патріархом Варфоломієм, а також із президентом Ердоганом.

Нагадаємо, що Давид Арахамія, який може зайняти пост голови фракції і мати 15 заступників, оцінив кількість проросійських депутатів, які отримають мандати як представники президентської партії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського вирішили долю "євроблях", українці затамували подих: "Я за те, щоб...".

Також "Знай.uа" писав, Зеленський терміново звернувся до Меркель, Макрона і Путіна: час настав.