Інформацію про те, що віце-спікером українського парламенту дев'ятого скликання буде представник опозиції, частково підтвердив глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Про це стало відомо завдяки заяві Разумкова в ефірі одного з українських телеканалів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Було б коректно, щоб не ми, а опозиція між собою визначилася, хто яку позицію претендуватиме. Це логічно, правильно, демократично", - сказав Разумков, відповідаючи на питання, представнику якої саме опозиції дістанеться посада віце-спікера Верховної Ради.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Він зазначив, що важко відповісти, як вони будуть домовлятися і висувати кандидатуру на цю посаду.

"Я сподіваюся, що, нарешті, опозиція у Верховній Раді буде знаходити якісь точки дотику", - сказав Разумков.

Нагадаємо, Разумков розповів, якою мовою "заспіває" новий парламент: "Ви прекрасно знаєте, що я по-русски говорю".

Як повідомляв Знай.uа смерть українських військових змусила Разумкова вибухнути: "Чітко видно, хто не хоче".

Знай.uа писав, в "ДНР" стався розкол: місцева опозиція звинувачує "лідерів" в проукраїнскості, це божевілля зняли на камеру.