Про відносини президента України Володимира Зеленського й глави Офісу президента Андрія Богдана останнім часом в Україні говорять все більше й більше. Нещодавно на одній з ділових зустрічей Зеленський публічно присоромив Богдана.

Відповідне відео з'явилося у мережі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео можна побачити, як Богдан дивиться дивним поглядом попереду себе, намагаючись перебирати ділові папери. Він наче виглядає когось в залі, після чого президент жестом робить йому зауваження. Зеленський штурхнув Богдана ліктем й поглядав показав своє незадоволення його поведінкою

Гарант зробив це акуратно, через те, що Богдан відверто нудьгував на діловій зустрічі, коли спікер виголошував промову англійською мовою.

Володимир Зеленський і Андрій Богдан
Володимир Зеленський і Андрій Богдан

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувачі мережі бурхливо відреагували на таке відео. Деякі написали у коментарях, що Богдану просто скучно. Інші розповіли про досвід іноземних політиків, які вже давно не роблять занадто напускного виду на ділових зустрічах.

Зазначимо, що за перші два місяці президентства Володимира Зеленського голова його офісу Андрій Богдан став одним з найвідоміших та найвпливовіших політиків країни. Рідко коли відрядження чи навіть відпочинок президента обходиться без компанії пана Богдана - чи це купання на пляжі в Одесі, обід у ресторані у вихідний, похід на футбол, чи робоча розмова з директором "Південмашу". На відео зі спілкуванням з останнім помітно, що директор та чиновники розповідають робочі деталі не президенту, а голові його офісу.

Нагадаємо, що Зеленський вимагає Нормандського формату: "Світ побачив, хто миру не хоче".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на межі.

Також Знай.uа" писав, що жителі Затоки оббивають пороги Зеленського, ситуація на межі: що загрожує популярному курорту.