У Кремлі почалася жахлива паніка після розмови Путіна з Зеленським. Про що насправді говорили лідери нам залишається тільки здогадуватися, але буквально за лічені години Кремль почав терміново давати розпорядження.

Як відомо, у середу, 7 серпня відбулася розмова президента України і Росії.

"Терміново йому зателефонував, сказав, що це не наближає нас до світу. Я дуже вас прошу вплинути на ту сторону, щоб вони припинили вбивство наших людей". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після розмови з Путіним бойовики "ДНР" запанікували. Ледве вчора вони сурмили у всі сторони, що прикінчили 4 українських військових, а вже сьогодні кажуть, що не вони це зробили.

З Кремля надійшло термінове розпорядження ліквідувати ідіотів, які підставили Путіна під удар міжнародної громадськості.

Ось офіційні слова представників бойовиків "ДНР" у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК) на Донбасі:

"Представництвом «ДНР» в СЦКК проведено розгляд за фактом загибелі військовослужбовців збройних формувань України, результати якого свідчать про неможливість здійснення обстрілу з позицій ДНР через невідповідність віддаленості наших позицій від місця події тактико-технічним характеристикам зазначеного українською стороною озброєння (РПГ - прим. ред.)".

Володимир Путін
Володимир Путін

Варто відзначити, що в результаті телефонної бесіди з Зеленським Путін погодився на обмін полоненими, а прес-секретар негайно офіційно розповів про що йшла розмова між Зеленським і Путіним.

"Домовлено про активізацію роботи по поверненню утримуваних осіб", — інформує прес-служба Путіна.

Нагадаємо, що Зеленський вимагає Нормандського формату: "Світ побачив, хто не хоче".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на межі.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Затоки оббивають пороги Зеленського, ситуація на межі: що загрожує популярного курорту.