Ватажок луганських терористів Леонід Пасічник запропонував президентові України Володимиру Зеленському відвідати Луганськ для проведення переговорів.

Про це стало відомо з повідомлень підконтрольних бойовикам ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ватажок "ЛНР" Пасічник
ватажок "ЛНР" Пасічник

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Якщо він (Зеленський — ред.) прийме рішення приїхати до нас, ми зустрінемо його у відповідності з міжнародним протоколом. За своє життя йому боятися зовсім не варто, нехай приїжджає до нас, і ми поговоримо про те, як можна швидше встановити мир на Донбасі для того, щоб зупинити це божевілля", - заявив Пасічник.

Нагадаємо, Зеленський подзвонив Путіну: українська версія vs російська казка.

Як повідомляв Знай.uа після від'їзду "Слуги народу" з готелю зникло 256 рушників, персонал у розпачі: "Цілий місяць працюватимемо безкоштовно".

Знай.uа писав, Зеленський трухне стариною заради улюбленої "Ліги сміху": головний приз - Кубок президента.