Колишній президент України Петро Порошенко повернувся з Дубая в Україну. Він вилетів з аеропорту Рас-ель-Хайма 6 серпня о 20:35 за київським часом, а прибув до Києва вже на наступний день в дві години ночі.

Арсеній Яценюк і Петро Порошенко з дружинами
Арсеній Яценюк і Петро Порошенко з дружинами

Отличные новости!
Теперь Знай.ua стал еще ближе и доступнее. Скорее загружай приложения для Android или IOS и оставайся в курсе последних событий. Все это в неповторимой подачи журналистов нашего портала!

Про цю подію вирішив повідомити відомий український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Він помітив, що Порошенко повернувся з відпочинку у чудовому настрої: засмаг, посвіжішав, набрався сил.

"І ці самі сили, йому дуже знадобляться. Адже попереду, так багато... Допитів." - переконаний Шнайдер.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Варто відзначити, що на фото Порошенко виглядає дуже заплилим і вкрай напруженим.

В коментарях українці поспішили поділитися своєю думкою на рахунок такого внешниго виду ексгаранта:

"Ну, дуже добре виглядає. порівняно з Медведчуком, точно не погано. Пора організовувати конкурс мумій", "Ну так, все "включено" бухав до вср*чки", "Припухлий вид звичайно не дуже", "Господи, як набридла за 5 років ця п'яна пика", "Приїхав продовжувати мстити", "Новий пригодницький фільм "Повернення президента"!", "Відпочинок в райських країнах явно не пішов Педрусю на користь, він ще більше обрюзг, обплив і окосів", "Привіт з Великого Бодуна!", "Засмаг, посвіжішав, але не протверезів.", "Він безпросвітно пробухав всю відпустку, судячи по пиці. Де там свіжість? Може свіжий запах перегару".

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенку тонко натякнули, що гратися з ДБР - марна справа: "У в'язниці все дізнаєтеся".

Також портал Знай.uа писав, що українці емоційно відреагували на втечу Порошенка: "Очі б не бачили, краще не повертатися".