Україна і США розпочали спільний проект співробітництва з освіти та досліджень у галузі сучасної ядерної науки та інженерії. Робота над проектом триває у Вашингтоні.

Про це повідомила прес-служба посольства України в США на офіційній сторінці у соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У Вашингтоні розпочато проект співробітництва між Україною та США з освіти та досліджень у галузі сучасної ядерної науки та інженерії... В рамках заходу посольство презентувало виставку "50 винаходів, які Україна подарувала світу", яку можна оглянути в Університеті Джорджа Вашингтона", - йдеться в повідомленні відомства.

У Вашингтоні розпочато проект співробітництва між Україною та США з освіти та досліджень у галузі сучасної ядерної науки...

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
Geplaatst door Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США op Donderdag 8 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відкривав конференцію з нагоди початку роботи над проектом посол України в США Валерій Чалий. Він наголосив на важливості розвитку українсько-американських відносин у ядерній сфері, зокрема "в обміні знаннями та технологіями для безпечного та ефективного використання мирного атому".

За словами Чалого, Україна має великий потенціал та потужних спеціалістів у ядерній сфері. Також він додав, що Україна готова й може запускати власні проекти у ядерній сфері.

Український посол подякував Міністерству енергетики США за багаторічну співпрацю, зокрема, заступнику помічника міністра енергетики США Вільяму Джойсу, який виступив з доповіддю під час конференції, та профільним у цій сфері відомствам за підтримку ідеї поглиблення партнерства України та США в сфері ядерної енергетики.

Нагадаємо, гігантський жук напав на Трампа і став зіркою мережі: методи прослушки від Путіна все дешевшають.

Як повідомляв Знай.uа, Порошенко посадять, Луценко дав дивовижний прогноз: "Побажаймо успіху слідчим".

Знай.uа писав, Трамп провів з Путіним серйозну розмову: "Що на рахунок українських...?".