Партія українського президента Володимира Зеленського "Слуга народу" готова віддати опозиції три посади.

Про це повідомляє Telegram-канал "Шептун".

У повідомленні йдеться, що президентська політсила має намір запропонувати опозиційним партіям посади віце-спікера, голів комісії з приватизації та комітету з прав людини та реінтеграції.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також відомо, що партії "Європейська солідарність" і "Голос" нібито поки відмовляються від позиції віце-спікера.

Партія Слуга народу

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський повинен подати в нову Верховну Раду кандидатуру на посаду прем'єр-міністра. Також обговорюють людей, які можуть зайняти інші важливі посади в Україні. Однак представники нової влади не озвучують імена кандидатів на посаду глави Міністерства оборони. Про це розповів Дмитро Разумков.

За словами Разумкова, команда президента визначила кандидатів на пост глави Міноборони. Проте їх імена не озвучують, тому що в Україні йде війна і ці люди повинні бути захищеними.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кремль відзвітував про розмову Путіна з Зеленським: що президенти обговорили за версією Росії.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський готує реформу, яка кардинально змінить життя українців: вже восени.