20 років тому, у 1999 році, президент Росії Володимир Путін увійшов у велику політику. Як це змінило історію?

9 серпня 1999 року президент Росії Борис Єльцин призначив колишнього главу внутрішньої розвідки Путіна в. о. прем'єр-міністра РФ. Менше ніж через півроку Єльцин передав Путіну президентсво, і це змінило російську історію назавжди.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За останні 20 років пропагандистська машина Кремля сформувати імідж Путіна як могутнього лідера. З 1999 року його політики по відношенню до ЗМІ ставала все жорсткішою. Критичне висвітлення його дій всередині країни сильно обмежено.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що в останні роки в іміджі Путіна з'явилося багато тріщин. Хоча його рейтинги як і раніше високі, вони далекі від того, якими були після хвилі патріотичного екстазу, навіяного анексією Криму.

Новим викликом для Кремля стали і демонстрації через муніципальні вибори. Все більше росіян виступають за опозицію і бажають скинути "царя".

За законом Путін повинен відійти від влади у 2024 році, але політичного наступника у нього поки не спостерігається. Правда, багато хто вважає, що він буде намагатися будь-якими способами утримати владу.

Нагадаємо, у Львоі може зазвучати "Ехо Москви", запахло "душком" Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, держдеп США поставив Путіну жорсткий ультиматум.

Також портал Знай.ua писав, Путін після розмови з Зеленським у паніці видав фатальний указ.