Команда Зеленського запускає новий еко-проект "Разом", суть якого полягає у тому, щоб допомогти президенту України навести лад в наших містах.

Про це повідомляє телеграм-канал Команда Зеленського.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ми запускаємо новий проект #RAZOM, суть якого полягає в тому, щоб допомогти президенту України навести порядок в наших містах. Що для цього потрібно? Все дуже просто: Заходите в інстаграм Русика Ханумака https://www.instagram.com/hanumak і розкажіть про свої найбільш болючі проблеми. Ми читаємо всі коментарі, вибираємо, приїжджаємо до вас і контролюємо наскільки швидко вирішується ваша проблема", - зазначають у команді президента.

"Настав час розплати!", - наголошують у команді президента, та закликають всіх свідомих українців стати "чарівним пенделем" для корумпованих власників "смердючих заводів", які перетворили життя людей на справжнє пекло.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У відео наводять приклад Запоріжжя, куди приїжджав з візитом Володимир Зеленський.

"І проблеми якимось чином почали відразу вирішуватись", - зазначають в команді президента.

Нагадаємо, у Запоріжжі на заводі Фірташа стався викид хімікатів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україна опинилася в десятці країн світу з найбільшим обсягом сміття на одного мешканця.

Також Знай.ua писав, масштабне екологічне лихо поставило життя всього живого під загрозу.