Мер Києва Віталій Кличко зробив дивну заяву щодо жартів студії "Квартал 95". Про це сказано в інтерв'ю "LB.ua".

Так, за словами Кличка, кварталівці піджартовували над ним для "зачистки" електорального поля. Він заявив, що вважає такий гумор неприємним.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"До того, як (Володимир Зеленський - ред.) став Президентом, у мене особливих симпатій (до нього - ред.) не було. Як і у нього до мене. Якщо згадати всі ці жарти 95-го кварталу, де Кличко виставлявся в не дуже упередженому світлі - як людина недалека ... Виходив їх актор, без зачіски (Євген Кошовий, - ред.), носив по сцені Чемпіонський пояс...? А він - чемпіон? Чемпіон чого?" - розповів Кличко.

На думку Кличка, в студії готувалися до виборів в Україні з 2015 року

"Це все почалося давно. Думаю, невипадково - цілеспрямована зачистка електорального поля. Впевнений, вже з 2015-го вони (квартал, - ред.) думали і про парламентські, і президентські. Коли Зеленський виставив свою кандидатуру на президентських – зіставив просто, і пазли склалися", - додав Кличко.

Нагадаємо, Зеленський відмовився підписати спільну заява з Вселенським патріархом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський готує реформу, що кардинально змінить життя українців.

Також портал Знай.ua писав, експрезидента схопив спецназ, корупційні ігри закінчилися.