Нещодавно в мережу злили фотографії зі святкування 50-річчя головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, яке було ще 13 лютого.

На фото можна побачити банер з фотографією Матіоса в стилі Джеймса Бонда і святковий торт у стилі агента 007.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Так, "па-багатаму", в стилі Джеймса Бонда святкував свій 50-річний ювілей Толік Матіос. Як кажуть, красиво жити не заборониш…", — написав блогер Михайло Шнайдер у Facebook.

Вот так "Па Багатаму" в стиле Джеймса Бонда, праздновал свой 50-ти летний юбилей, Толик Матиос. Как говорится - красиво жить не Запретишь...

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 9 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Подивишся на морду: плакати хочеться, а мільярдер… підпільний... Палац крутіше Ківалова, а пацани в тюрмах, з нього Джеймс Бонд як з гівна куля. Той момент, коли гроші є, а смаку немає", - висловили обурення в коментарях українці.

Нагадаємо, Матіос наполягає на створенні в країні військової вертикалі - не тільки військової прокуратури, а також військового суду та юстиції. Але Рябошапка різко розкритикував таку ініціативу.

Як повідомляв портал Знай.uа, генпрокурор Юрій Луценко розповів, чим займеться після своєї відставки.

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Притула звернувся до представників РНБО після загибелі морпіхів на Донбасі.