Речник російського МЗС РФ Марія Захарова не на жарт розлютила росіян втручанням у справи України. Нещодавно Захарова обурилася у Facebook через новини про те, що українські поліцейські підготували 800 чоловік, які будуть задіяні до відновлення державного суверенітету в окупованому Донбасі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"А я думала, почнуть з відновлення платіжних систем і банківської інфраструктури", - висловилася Захарова.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У свою чергу користувачі соцмережі засудили Захарову в коментарях, написавши, що вона повинна "дивитися в свою тарілку".

"Росіяни, вас вдома п*здять за те, що намагаєтеся підняти голову вгору, але при цьому вас хвилюють проблеми сусіда", "Подивися, що у вас робиться. Рило своє сунешь", "Дивіться в свою тарілку. У вас побільше тарганів", "А що ви думаєте про поліцію Росії, пані Захарова? Соромно дурити свій народ, розповідаючи страшилки про Україну", "Вас зовсім не цікавить, як Росія горить, в країні протести..." "Сибір горить, боєприпаси рвуться, народ обурюється, а їх Україна турбує... Скільки можна?" - написали коментатори.

Нагадаємо, що Захарова назвала переговори Сергія Лаврова і держсекретаря США Майка Помпео дуже конструктивними.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського розповіли про наслідки знесення пам'ятника Жукову: дісталося навіть Захаровій.

Також портал Знай.uа писав, що Захарова вирішила прокоментувати знесення пам'ятника Жукову в Харкові.