Сьогодні, 12 серпня, експрезидент Порошенко нарешті прийшов на допит в Державне бюро розслідувань. Щоправда, трохи запізнився.

Колишнього президента Петра Порошенка викликали на допит в Державне бюро розслідувань вже декілька разів. Колишній президент України Петро Порошенко прибув на допит в ГБР. Допит повинен був початися о 9:30, проте він запізнився.

Так, вперше Порошенка викликали на допит на 17 липня на 9:30 ранку, тоді він не прибув на допит. А 25 липня Порошенко прийшов на допит у ДБР у справі про продаж заводу "Кузня на Рибальському". Після допиту Порошенка у ДБР на нього намагались напасти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Друзі сина Порошенка оточили його і не дали поспілкуватись із журналістами. Під стінами ДБР зібралось декілька десятків журналістів.

Як повідомили у ДБР, це відомство розслідує одинадцять справ щодо Петра Порошенка. А п’ятий президент заперечує дійсність, коли каже, що таких справ немає. Зокрема, серед найрезонансніших - його відпочинок на Мальдівах, продаж заводу "Кузня на Рибальському", можливе ухилення від сплати податків під час купівлі ТОВ "Телеканал "Прямий".

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Підтримати Порошенка під будівлю ДБР прийшли також його молодші діти: син Михайло та доньки Олександра і Євгенія - та їхні друзі. Дехто з них тримає символіку партії "Європейська солідарність".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У руках у дітей експрезидента - гасла "Четверта влада чи п'ята колона?", "ДБР, чистіть владу, а не медіа", "Свободі слова - Труба". Останню фразу вони скандують.

Нагадаємо, пішаки Кононенко вирушили в нокаут: тепер нікому "забезпечити" результат на окрузі.

Як повідомляв портал Знай.uа, завод "Кузня на Рибальському" виліз Порошенко боком: суд не залишив вибору.
Також Знай.uа писав, Порошенка викликають на допит: завод "Кузня на Рибальському" не дасть спокою експрезиденту.