У Києві, 12 серпня, біля Державного бюро розслідувань п'ятого президента України Петра Порошенка невідомі спробували закидати яйцями. Противники Порошенка жбурляли тухлі яйця в політика, одне з яких поцілило в кореспондента Укрінформу. Вони потрапили в кількох журналістів.

Як відомо, допит тривав дві з половиною години. Порошенко зайшов до ДБР о 9:30, а вийшов о 12-й годині.

Протягом цього часу під будівлею ДБР тривали акції противників і прибічників експрезидента. Коли Порошенко вийшов, його прибічники почали кричати: "Україні потрібен Порох!", а противники - "Ганьба!".

Експрезидент не дав журналістам коментарів з приводу допиту. В оточенні охорони він сів в автомобіль і поїхав. Наразі коментар журналістам дає адвокат Порошенка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

ДБР

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомляв портал, у понеділок зранку Порошенко прибув на допит у Державне бюро розслідувань.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Підтримати політика під будівлю ДБР прийшли його прибічники, серед яких були його молодші діти: син Михайло та доньки Олександра і Євгенія. Паралельно під будівлею ДБР розпочалася акція противників експрезидента.

Нагадаємо, Порошенко таки з'явився на допит у ДБР, але не сам: у чому підозрюють попередника Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, завод "Кузня на Рибальському" виліз Порошенко боком: суд не залишив вибору.
Також Знай.uа писав, Порошенка викликають на допит: завод "Кузня на Рибальському" не дасть спокою експрезиденту.