Наступний допит Петро Порошенко може пройти на детекторі брехні. Про це заявив глава Держбюро розслідувань Роман Труба.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань розслідує можливі факти організації незаконного переправлення через державний кордон Петра Порошенка. У минулому році журналісти проекту "Схеми" провели розслідування і з'ясували, що Порошенко з 1 по 8 січня 2018 року провів різдвяну відпустку на Мальдівах. Журналісти припускали, що зазначені особи не проходили паспортний контроль і подорожували під іншими іменами.

"Не виключаємо, що наступний допит буде проведено із застосуванням поліграфа. До речі, це зовсім не страшно - всі наші працівники проходять таке психофізіологічне дослідження кожен рік".

Зазначимо, ДБР зараз розслідує 11 кримінальних проваджень, у яких фігурує ім'я п'ятого президента України Петра Порошенка. Зокрема, бюро відкрило справу за фактом можливого вчинення дій, спрямованих на захоплення державної влади в Україні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Дата третього допиту у справі про можливе ухилення від сплати податків при купівлі-продажу телеканалу «Прямий» поки невідома.

Нагадаємо, суддя Чернушенко "злив" Порошенко.


Як повідомляв раніше Знай.uа під Дніпром жінка пішла до ромів і пропала.


Також Знай.uа писав про те, що величезний інопланетний монстр причаївся на дні Чорного моря.