Лідер президентської політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков став гостем студії "Politeka.Online", де відповів на актуальні питання. Разумков розповів, що регламент вже ретельно вивчив, так як з великою часткою ймовірності стане новим головою Верховної Раді України.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"Регламент потрібно знати і це ніяк не пов'язано з можливістю зайняти такий відповідальний пост."
Дмитро запевнив, що докладе максимум зусиль, щоб не порушувати регламент, як його попередники.

Далі Разумков відповів на ті питання, які хотіли йому поставити українці.

Перше питання стосувалося максимальної присутності Андрія Богдана біля Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Напевно, ми теж не всім подобаємося. Мені важко відповісти на таке широке питання. Те, що в команді хороші і рівні відносини - це добре. Вони не переходять граней, але ми залишаємося людьми і виконуємо обіцянку, дану Зеленським."

Володимир Зеленський і Андрій Богдан
Володимир Зеленський і Андрій Богдан

Разумков стверджує, що в команді президента немає жодних конфліктів і йде дуже продуктивна робота: як в Офісі Президента, так і партії "Слуга народу".

Дмитро розповів, що у них вже є пропозиції, які вони будуть вносити для колег у ході першого засідання Ради.

"Будуть кадрові призначення. Можливо, будуть розглядатися питання, пов'язані з урядом"

Не забули українці і про обіцяні "весняні посадки" і саме про це було наступне питання ведучого Вадима Герасимовича.

"Якщо ми говоримо про весняні посадки, то ви явно бачили, що відбувалося у Верховній Раді, як вона блокувала будь-які ініціативи президента. Ви певно знаєте ситуацію з Міністром оборони, який не може повноцінно виконувати свої обов'язки. Через 5 років знайти ниточки і покарати винних буде важче, ніж по гарячих слідах. Якщо говоримо про посадки, то ефективність роботи багатьох антикорупційних органів набагато вища, ніж була. Президент ставив завдання показати ефективність і ця задача виконується. Це непростий процес"

Разумков переконаний, що відновлення миру на Донбасі - процес не одного і не двох днів. Він упевнений, що в цьому допоможе "пожвавлення" Мінських угод.

"На жаль, лише законами ця проблема не вирішується. Не треба забувати і про анексований Крим. Це дві складові нашої проблеми, з якою зіткнулася Україна."

Нагадаємо, Порошенко таки з'явився на допит у ДБР, але не сам: у чому підозрюють попередника Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, радник Зеленського терміново звернувся до українців, на кону - майбутнє онуків: "Якщо ти за Томос, але проти зростання, то що ти робиш в цій країні?"

Також Знай.uа писав про те, що Романенко розбив рожеві окуляри українців.