Екс-президент України Петро Порошенко не пасе задніх від свого "друга" Віталія Кличка. Петро Олексійович зганьбився через свою безграмотність і нарвався на іронічні вислови в мережі.

Так, у понеділок, 12 серпня, Порошенко розмістив у Twitter пост, в якому припустився грубої граматичної помилки. Колишній гарант написав слово "ентузіазм" через "і".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На цю помилку звернула увагу регіонала, депутат України V і VI скликань Олена Лукаш і висміяла публікацію екс-президента.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Так, Лукаш опублікувала на своєму Telegram-каналі послання колишньому главі держави.

"Петре Олексійовичу! Слово "ентузіазм"- починається з букви "э" або "е , якщо державною. З "і"починається "ідіотизм"- зазначила політик.

В кінці свого допису регіоналка уїдливо зазначила, що для Петра Порошенка це одне і те ж.

"Хоча, ладно. У вашому випадку це одне і те ж", - написала Лукаш.

Нагадаємо, це не перший ляп екс-президента. Його славнозвісний вислів "цинічний бандера" у свій час породив купу мемів.

Порошенко обмовився, і замість "цинічні бандити" вжив словосполучення "цинічні бандери".

Як повідомляв портал Знай.ua, 12 серпня, експрезидент Порошенко нарешті прийшов на допит в Державне бюро розслідувань

Також Знай.ua писав, у ДБР допитають Порошенка ще раз, але з детектром брехні