Кабінет міністрів України на поточному тижні проведе засідання, на якому буде розглянуто питання про звільнення Кличка. У парламенті назвали дату.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повернувся з відпустки і проведе засідання Кабінету міністрів в середу, 14 серпня, повідомив "Урядовий портал".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"14 серпня під головуванням прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана відбудеться засідання уряду", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що засідань Кабміну не було два тижні через відпустки прем'єра.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто нагадати, що перед відпусткою, в кінці липня Гройсман обіцяв розглянути на найближчому засіданні уряду звільнення міського голови Києва Віталія Кличка. Тоді Гройсман підкреслював у своєму коментарі, що відповідно до Конституції всі голови обласних держадміністрацій складають свої повноваження перед новообраним президентом.

Нагадаємо, Кличко нарвався на гучну критику від депутатів

Як повідомляв портал Знай.ua, Віталій Кличко отримав повістку по одній із справ по земельних махінаціях

Також Знай.ua писав, Кличко після скандалу з Богданом знайшов у собі талант гумориста