Перша леді України Олена Зеленська показала українцям досить рідкісні сімейні фотографії. Варто зазначити, що буквально за кілька годин знімки набрали сотні тисяч лайків. До цього моменту Олена Зеленська фотографії дітей не публікувала.

Знімки дітей було опубліковано в мережі Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ці кадри Олена Зеленська опублікувала вперше. На фотографіях зображена не тільки сама перша леді, але і її чоловік Володимир Зеленський, і діти.

В коментарях фолловери Зеленської зазначили, як на батька схожий 6-річний син Кирило. Підписники зазначили, що Саша та її брат дуже милі і чарівні. Зазначимо, що син президента народився у 2013 році, а донька в 2004 році.

Нагадаємо, Зеленський влаштував масові чистки у лавах держслужбовців.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський не дасть спуску "бурштиновій мафії".

Знай.uа писав, Зеленський зачистив цілу область одним махом: 11 глав звільнили крісла.